Skönhetssalong Elin Matsson – Look by Linn fransstylist utbildning


Varmt välkommen…

till mig, Elin Mattsson i Karlstad. Jag är certifierad fransstylist inom singel och volymmetod. Hos mig får du en profesionell ögonfransförlängning av hög kvalité . Jag ser alltid till att vara uppdaterad med senaste tekniken, kunskapen och materialen för att ge mina kunder det lilla extra. Att mina kunder ska bli professionelt omhändertagna och känna att de får service av hög klass på ett personligt sätt är viktigt för mig.
VIKTIG information inför din bokade behandling hittar du HÄR!

Nytt för hösten är att jag nu tillhör Look by Linn Sveriges Skönhetsskola och är Look by Linn-lärare för Look by Linn Karlstad.

Look by Linn är en skönhetsskola som erbjuder professionella yrkesutbildningar inom fransar, ögonfransförlängning  & bryn.

Vill du utbilda dig till fransstylist? Eller är du utbildad och vill gå en vidareutbildning?
Mer information här!

Kursdatum 2017

UTBILDNING!

LOOK BY LINN – KARLSTAD!

23-26 november 4 platser
Grundutbildning Singel & volymutbildning.
Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell fransstylist. En kombinerad grundutbildning i volymfransar, singelfransar och underfransar på 4 +1+ 1 dag med slutprov
Inkl. Kvalificerad härdplastutbildning & internationellt certifikat

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, som utförs av en läkare på en företagshälsovård. För att jobba som fransstylist kräver arbetsmiljöverket detta, då limmet innehåller cyanoakrylater. Samma regel som för nagelterapeuter.
Kursavgift: 19.900kr inkl moms & startkit
Anmälningsavgift: 6,500kr inkl moms betalas in för att boka din plats, Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp
Kurslängd: 6 dagar 09:00-17:00
Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte, värde ca 7,500kr
Kursplan: 4 dagar i skolan, egen praktik, dag 5 i skolan, egen praktik. Dag 6 med 3 slutprov i både volym, singelfransar och ett teoretiskt prov.

8-10 december 4 plaster
Grundutbildning Volymfransar.

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar

Kursavgift: 8.900kr inkl moms

Anmälningsavgift: 3.900kr inkl moms betalas in för att boka din plats, Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Kurslängd: 2 dagar 09:00-17:00

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte, värde ca 5,400kr

Kursplan: Teori; Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik på 2 modeller. 5 olika volymtekniker, underfransar, fransbyggnationer Och hur vi mixar med olika böjer och ögonformer. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper

Efter dessa dagar erhåller eleven ett certifikat att den gått Grundutbildning i Volymfransar hos Look by Linn.

Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning

Anmäl ditt intresse för kurs till

Mer information om fler utbildningar hos oss hittar du på
www.lookbylinn.se

Nytt för hösten är att jag nu tillhör Look by Linn Sveriges Skönhetsskola och är Look by Linn-lärare för Look by Linn Karlstad.

Look by Linn är en skönhetsskola som erbjuder professionella yrkesutbildningar inom fransar, ögonfransförlängning  & bryn.

Vill du utbilda dig till fransstylist? Eller är du utbildad och vill gå en vidareutbildning?

Planerade kurser/datum 2017.
23-26 November Grundutbildning  Singel & volymutbildning.
8-10 December Grundutbildning volym

Jag är certiferad fransstylist inom singelfransar och volymfransar, certifierad spraytan specialist samt härdplast utbildning enligt lag AFS 2014:43 Kemiska Arbetsmiljösrisker 37 e§. Att erbjuda mina kunder högsta kvalité är något jag alltid strävar efter, både i service och produkter. Jag vill alltid att mina kunder ska känna sig välkomna och bli professionellt omhändertagna på ett personligt sätt. Det glädjer mig när jag ser att jag lyckats fånga upp alla åldrar, i dagsläget har jag kunder i åldrarna 16-70 år! Helt fantastiskt!

VANLIGA FRÅGOR

Elin Mattsson, en 21 årig tjej som är bosatt i centrala Karlstad tillsammans med min lilla familj. Mina rötter är i Stockholm men det var något som fick mig att vilja prova något nytt och jag tog steget mars 2015. Packade ihop våra saker och tog oss till Värmland, jag och min son Miliam.

Jag ser mig själv som en social och driven person, som ibland har lite svårt att slappna av och stanna upp. Stormtrivs när det är många bollar i luften men med god planering.

Utbildade mig till fransstylist maj 2015 och sedan dess arbetat med det både heltid och vid sidan av när jag jobbade inom restaurang/nattklubb under en period. I dagsläget jobbar jag heltid som fransstylist och jag stormtrivs med mitt val av yrke, att få arbeta med service och männsikor tillsammans med skönhet är fantastiskt!

“Jag var den där tjejen i klassrummet som aldrig kunde sitta stilla eller vara tyst, fokus var svårt att hålla när livet runtomkring hade så mycket att visa. Betygen i skolan var tuffa och varken jag själv eller lärarna trodde på mig. Men så hittade jag något jag intresserade av och helt plötsligt öppnade det sig en helt ny värld, jag förstod och jag var intresserad. vilket resulterade till det där MVG  på det där provet, något jag aldrig någonsin trodde var möjligt för mig. Det var inte det där MVG som var det viktiga, utan känna att jag kan lyckas om min vilja är tillräckligt stark. Jag var inte bäst i skolan, men jag hade drivet när jag hittade det jag var intresserad av. Precis så kom jag dit där jag är idag, jag är inte bäst på matematik eller engelska, men jag hittade något jag älskar: service, människor, skönhet och ett arbete som blev mitt eget företag. ” Tack till mina föräldrar, min son, min syster och mina vänner för att ni alltid trott på mig och stöttat mig framåt.

Look by Linn Karlstad!
Kursdatum 2017.

Utbilda dig till fransstylist hos Look by Linn Sveriges Skönhetsskola.

Mer information elinmattsson.se
kontakt: elin@lookbylinn.se

Viktigt att tänka på INNAN din bokade tid för fransförlängning & lashlift.

* Kom alltid osminkad.
Din behandlingstid för nytt set är bokad för (120 min)/påfyllning (60-90 min). Kommer man med smink resulterar det till mindre tid för sättning av nya fransar då tid går åt till att rengöra.

* Efter behandlingen får du ej duscha eller komma i kontakt med vatten på 24 h.

Information om hur du sköter dina fransar får du på plats!

FÖR FRANSFÖRLÄNGNING!

Användning av mascara, eyeliner eller liknande ögonsmink som ligger på franskanten/på fransarna resulterar till sämre hållbarhet på din fransförlängning.
Risken för släpp är stor, därför gör jag ej påfyllning på mina arbeten där man valt att applicera mascara/eyeliner på fransförlängningen.
Vill du ha tips på ögonsmink som passar när du har fransförlängning så delar jag gärna med mig av mina tips

 

Kommentera