In your Face Kalmar – Look by Linn / fransstylstutbildning


Välkommen till In Your Face Kalmar

Vi på In Your Face arbetar med välmående inifrån & ut.
Unna dig egentid med fransbehandlingar eller njut av massage i vårt avslappnande behandlingsrum.

Ni har väl inte missat att jag även håller utbildningar i Fransförlängning jag älskar mitt jobb, vill inspirera samt inspireras! Är du intresserad av att utbilda dig till fransstylist?
Kontakta Josefine:
Mail: josefine.p@lookbylinn.se
Mobil: 073-3996758

Hemsida: http://www.inyourfacekalmar.se

 

 

 

 

Våra behandlingar

Single lashes

Behandlingen börjar med att fransstylisten skyddar dina underfransar innan applicering. Singel lashes innebär att fransstylisten endast applicerar en enda syntet frans per fullvuxen, naturlig frans. Etta öga har mellan 60-80 mogna fransar. Fransförlänging kan bäras kontinuerligt utan att skada de egna naturliga fransarna. Under hela behandlingen ligger du bekvämt i vår avkopplande atmosfär. Vid nytt set ingår ett start kit samt en touch up på 30 min.

Priser

NYTT SET

150 min 1075KR

NYTT SET, TIDIGARE KUND

150MIN 995KR

”Stor” Refill

Stylisten rengör och fyller på fransarna till fullt set.

90MIN               655KR

”LITEN” REFILL

Vid ca 80 tappade fransar.

Stylisten rengör och fyller på fransarna till fullt set.

60MIN 455KR

QUICK FIX

Snabb fix är skapad för luckor alt. en touch up inför ett event.

30MIN 400KR

Volume lashes

Behandlingen börjar med att fransstylisten skyddar dina underfransar innan applicering. Volume lashes supertunna fransstrån kan skapa en mer kundanpassas fransförlängning med upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar. Ett öga har mellan 60-80 mogna fransar. Om fransraden är gles eller har luckor, tar din fransstylist bort detta med Volume Lashes fantastiska teknik. Resultatet blir en fyllig, mjuk och nästan viktlös fransförlängning. Vid nytt set ingår ett start kit samt en touch up på 30 min.

Priser

NYTT SET

150MIN 1295KR

NYTT SET, ÅTERKOMMANDE KUND

150MIN 1195KR

”Stor” Refill

Stylisten rengör och fyller på fransarna till fullt set.

120MIN               1045KR

”LITEN” REFILL

Vid ca 80 tappade fransar.

Stylisten rengör och fyller på fransarna till fullt set.

90MIN 795KR

QICK FIX

Snabb fix är skapad för luckor alt. en touch up inför ett event.

45MIN 500KR

Klassisk massage

Massage av rygg, nacke, säte, fötter, ben, händer, armar, dekolletage, ansikte samt skalp.

Behandlingen verkar avslappnande & uppmjukande på spända muskler.

Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.

Kontakta mig

För bokningar kan man klicka här och boka via Movements bokningssystem.

Vid frågor kontakta mig via telefon eller mail.

073-399 67 58 info@inyourfacekalmar.se

 

Kommentera